مبانی نظری و پیشینه تحقیق توانبخشی
قسمتی از مبانی نظری متغیر:
طبقگزارش سازمان جهانی بهداشت(WHO) یا حدود 10درصد جمعیت جهان(650 میلیون نفر) دچار نوعی معلولیت هستندکه نزدیک به یک سوم آن ها راکودکان تشکیل میدهند، یعنی انسان هایی که در آغاز زندگی هستند و باید یک عمر با معلولیت در این جهان به سر برند برای جلوگیری از پیشرفت معلولیت و درمان کودکان معلولباید هرچه زودتراقدامات توانبخشی را آغاز کرد؛ چرا که تأخیر در شروع اقدامات توان بخشی، از اثربخشی آنها می کاهد.
بطور کلی درمان و توانبخشی هر معلولیت یا بیماری 4 مرحله اصـلی دارد. ایـن مراحـل عبارتنـد از: شـناخت سلامت و بیماری، تشخیص صحیح بیماری، شروع درمان، پیگیـری و پیـروی از برنامه های درمانی. برای حصول موفقیت در درمان، مشارکت و پیروی موثر بیمار/مراقب از برنامه درمان امری ضروری است. موفقیت برنامه های توانبخشی و پیشرفت درمانی کودکان معلول به عوامـل متعـددی بسـتگی دارد؛ از جملـه مهمترین این عوامل، تشخیص و شروع به موقع درمان و پیروی والدین از برنامه های درمانی فرزنـد خـویش است. پیروی والدین به تبعیت آنهـا از دسـتورات تـیم توانبخشـی در انجـام صـحیح تمرینـات و طبـق تعـداد دفعات توصیه شده، قبول محدودیت هایی که در درمان با آن روبرو می شوند، از پیش تعیین کردن جلسات درمان و حضور مرتب در جلسات درمان اطلاق می شود (علی آبادی،1388).
درگیر شدن مراقبان در درمان کودکان معلول از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است، دسـتیابی بـه اهـداف را تسریع می کند و احتمال بهبود عملکرد حرکتـی کودکـان معلـول را افـزایش میدهـد . تحقیقـات انجـام گرفته در حوزه توانبخشی نشان می دهند که حضور مرتـب در جلسـات درمـان از پـیش تعیـین شـده، نقـش اساسی در حصول نتایج مطلوب درمانی و ارتقاء کیفیت زندگی فرد معلول ایفا می کند. از سوی دیگـر مشارکت و پیگیری خانواده باعث می شود دید ارائه کنندگان خدمت به کارشان تغییرکرده، رویکرد ایشـان در ارائه خدمت تغییر کند و رویکرد خانواده نیز درباره درمان تغییر نمایدکـه همـه ایـن تغییـرات مـی تواننـد پیامدهای بهتر درمانی را برای کودک به ارمغان آورند (علی آبادی،1388).
10. World Health Organization
مبانی نظری و پیشینه تحقیق توانبخشی
برچسب ها : مبانی نظری و پیشینه تحقیق توانبخشی , مبانی نظری و پیشینه تحقیق توانبخشی , مبانی نظری توانبخشی , پیشینه تحقیق توانبخشی , پیشینه نظری توانبخشی , تحقیق توانبخشی , توانبخشی